VROME PLAATJES

GRAAIERS

Wat U DWARS zit

INDEX-HOME

PENSIOENEN

Reactieformulier

FLAUWEKUL

MOPPEN

FRAUDE

MUZIEK

LEUKE TIPS

OuweTaaie

OPROEP         Weg met de VERKEERSDREMPELS.


Oproep aan Veilig Verkeer Nederland en ANWB. Haal die lastige en zinloze dingen onmiddellijk weg.
Nederland ligt overvol er is een enorme wildgroei ontstaan. Miljoenen zijn hiermee verdampt!
Weg met die irritante dingen. De maat is vol.!!!
Waarom moeten wij levenslang over deze nutteloze dingen hobbelen. Drempels brengen enorme schade toe aan onze rug overbelasting  zweepslageffect  ook de tussenwervelschijf kan hierdoor verslijten en zelfs barsten etc. Nergens zoveel patienten met rugklachten als in ons land.
Het remmen en optrekken bij een verkeersdrempel zorgt voor extra brandstofverbruik en dus voor meer uitlaatgassen een van de belangrijkste oorzaken toename luchtvervuiling. Ook omwonenden ondervinden veel nadelen die verkeersdrempels meebrengen o.a. lawaai, trilling, scheuren in gebouwen en bovendien grotere concentratie uitlaatgassen in de naaste omgeving.
Te veel drempels achter elkaar kunnen irritant zijn voor automobilisten. De gevolgen zijn bekend: de automobilist gaat tussen de drempels onnodig versnellen en weer afremmen of probeert drempels op allerlei manieren, te vermijden. Ook de politie, de brandweer en de ambulance ergeren zich groen en geel aan deze obstakels

. HET KAN OOK ANDERS!

Als voorbeeld Duitsland Praktischer, realistischer en no-nonsense.
Een verademing er zijn nergens verkeersdrempels.
Zijn ook niet nodig de automobilisten houden zich hier aan de verkeersregels. Een voortvloeisel van het Puntenrijbewijs bij iedere overtreding volgt er een strafpunt. Duitse verkeerszondaar zijn al na acht strafpunten hun rijbewijs kwijt. Dat is nog eens andere koek. Dit systeem geeft veel rendement: 98% van automobilisten houd zich hierdoor aan de verkeersregels. Voordelen: In verhouding minder verkeersslachtoffers dan in Nederland. De max snelheid kan hierdoor omhoog.  Verkeersboetes omlaag, (hoogte van de verkeersboetes is een fractie van die in Nederland).
- Los nog van de gigantische kosten voor aanleg en onderhoud van verkeersdrempel gaan er jaarlijks vele miljarden verloren door schade en extra slijtage op fusees, rubbers, schokbrekers en ophanging. Met als gevolg dat in Nederland de apk-keuring ieder jaar weer noodzakelijk en verplicht is gesteld. In landen zonder verkeersdrempels zoals Duitsland is dat om de twee jaar.

Nederlanders met snelle wagens maken graag gebruik van Duitse (snel)wegen.

Geen zorgen dat de mensen van wegmisbruikers achter je aanzitten, je rijbewijs afpikken, je een enorme boetes geven, en word je niet uitgemaakt voor snelheidsmaniak. Tevens kun je profiteren van de lage brandstofprijs. Benzine is 25ct.per liter goedkoper dan bij ons Ook de nieuwe auto's zijn tienduizenden euro's goedkoper dan in NL. - Prijzen McDonalds zijn in Duitsland 23% goedkoper.- drogisterij artikelen 50% goedkoper dan in NL.  Zo kan ik nog wel een poosje doorgaan, profiteer net als de honderdduizenden Nederlanders dat dagelijks doen, op zon en vrije dagen oplopend tot een veelvoud hiervan.
Dat is nog eens goed voor de Nederlandse schatkist. Hiep hiep hoera voor onze regering die dit allemaal mogelijk maakt.

Verkeersofficier Koos Spee, ANWB en Veilig Verkeer Nederland ze kunnen hier nog veel van leren

Link om petitie te tekenen:

 https://petities.nl/petitions/weg-met-de-verkeersdrempels-de-maat-is-vol?locale=nl