MOPPEN

 

INDEX-HOME

 

 

FLAUWEKUL

VROME PLAATJES

MUZIEK

leuke tips

OuweTaaie

 

Aangeboden parttime bestuursbaan prima salaris, uitstekende bonusregeling

Mededeling ter informatie.   Alleen voor leden van de Rabobank.

Op 12 November 2014 is er een Kieskringbijeenkomst.

Tevens het kiezen van nieuwe leden  voor de ledenraad.

Na de vergadering is er een hapje en een drankje. Tot zover een citaat uit de uitnodiging voor de

Kieskringbijeenkomst leden.

Er is een mini enquÍte  gehouden onder Rabobank leden van onze Seniorenclub. Waarin we u vroegen welke opdracht geeft u mee en wat zijn de voornaamste belangen die deze bestuurleden voor u dienen te behartigen. Deze brief is doorgestuurd naar de kandidaten voor ledenraadsleden. We zijn benieuw of ze uw aanbevelingen ter harte nemen.

 In deze tijd van crisis en bezuinigen is de voornaamste vraag ook hier waar gaan we op bezuinigen?

De vier hoofd suggesties en aanbevelingen die we van u ontvingen hierbij samengevat en voorgelegd aan de nieuwe kandidaten voor de RABO ledenraad.

Met stip op een:

1-----Onmiddellijk stoppen met het sluiten van de pinautomaten en reeds verwijderde pinautomaten met spoed weer terug zetten ook in de kleine kernen. Dit wordt gezien als verplichte standaard service voor leden van de Rabobank.

2----- Stoppen met het betalen van bonussen hiermee worden bestuurleden aangetrokken die onverantwoordelijke kapriolen uithalen, zelfs een bank aan de rand van een afgrond kunnen brengen.

Een voorbeeld  in deze is:  de  Libor- fraude,  kosten voor de Rabobank  774 miljoen euro.

Daartegen:

Bestuur zonder bonus geeft een prettige bijwerking  zakkenvullers vertrekken spontaan naar een buitenlandse bank. Laat ze daar de boel maar flessen hebben wij er in ieder geval geen zorgen meer over. Zoek integere bestuursleden met een roeping , hart voor de zaak hebben voor een salaris

Van maximum de balkenende norm. Geef nieuwe integer en goed opgeleide mensen ook eens een kans! Er is aanstormend talent genoeg aanwezig uit eigen kweekvijver bij de RABO bank.

3----- De fraudeplegers uit het verleden dienen hun bonussen terug te betalen en vallen met onmiddellijke ingang onder de pluk ze wetgeving, er wordt met terugwerkende kracht aangifte gedaan bij de politie.

4----- Sinds jaar en dag sponsort de Rabobank wieler, hockey en paardensport, sportkoepel NOC-NSF, Van Gogh Museum etc. Het ergste hiervan is: De helft van het sponsorbudget komt van de lokale kantoren van de bank!  Totaal voor 2012 was dat 68,7 in miljoen euroís.

Deze geld verslindende sponsoring is leuk voor de directie leden die kunnen profiteren van snoepreisjes naar de diverse evenementen om daar gezellig in een luxe skybox te genieten.  Maar voor de doorsnee Raboleden  heeft dit geen enkele meerwaarde het geld kan beter gebruikt worden om RABOleden te geven waarvoor de bank is opgericht. Denk hierbij aan Leden die door wat voor een oorzaak dan ook in financiŽle problemen zijn geraakt. Bied deze leden hulp en passende ondersteuning  in plaats van zoals nu gebeurt hun de duimschroeven aan te draaien door het rente tarief onmiddellijk te verhogen en hun op torenhoge kosten te jagen door het vragen van allerlei nutteloze verklaringen rapporten en taxaties. De belangen van de leden dienen weer voorop te staan. In goede en slechte tijden.

Zijn er nieuwe bestuursleden die het met ons eens zijn? Die hiervoor gaan? Dan zien wij het met de RABO weer staan.  Eventuele reacties van aspirant bestuurleden zullen wij u doorsturen.

Misschien is er  binnenkort in elke plaats of gehucht weer een pinautomaat.

Kunnen mensen in financiŽle problemen geraakt weer wat rustiger ademhalen wetende dat de RABO hun niet extra zal belasten maar deskundige hulp zal bieden bij de financiŽle problemen.

Dat zou nog eens de allerbeste reclame ooit zijn voor de RABObank. In dat geval kunnen ze hun hele reclame budget gebruiken voor de pinautomaten.

Met vriendelijke groet de Seniorenclub.

 

Vriendelijk verzoek, zoveel mogelijk doorsturen naar RABO leden.

Seniorenclub OuweTaaie (een groep 50+ die wekelijks het wel en wee via e-mails met elkaar delen.)