VROME PLAATJES

GRAAIERS

INDEX-HOME

PENSIOENEN

Reactieformulier

CBR grote chaos FRAUDE VERKEERSDREMPELS Ontv.Berichten Kerstkaart 2020

FLAUWEKUL

Zwarte Piet

Laatste NIEUWS

LEUKE TIPS

MUZIEK

NEDERLAND EEN VAN DE KLEINE EU-LIDSTATEN BEHOORT TOT DE GROOTSTE TOPGRAAIERS!

Zeven keer failliet? Voor de KvK geen probleem!

Wist u dat u bij de KvK als bezoekadres een postbusnummer kunt opgeven? Dat u vanuit de gevangenis een bedrijf kunt laten inschrijven? Dat u als ondernemer na een faillissement gewoon een nieuw bedrijf kunt inschrijven? Hoe dat kan? Heel eenvoudig. Omdat de Kamer van Koophandel zijn werk niet goed doet. De KvK is een hardnekkige recidivist die door zijn administratieve falen veel slachtoffers maakt. Onze columnist Robert Jan Blom heeft er nu genoeg van. Hij roept ondernemers op tot actie. bron:

https://www.faillissementsdossier.nl/nieuws/17682/zeven-keer-failliet-voor-de-kvk-geen-probleem.aspx?utm_medium=email&utm_medium=nieuwsflits           

Er gaat geen dag meer voorbij of er is weer één of meerdere Bestuurders betrapt op jatten en plunderen van zijn burgers. Voorbeelden te over hieronder een lange lijst van gesjoemel met uitkeringen, frauderende bestuursleden die op steeds grotere/brutalere schaal bij de gemeentes, onderwijs, omroepen, sport, wooncorporaties, staatsloterij, goede doelen, etc. Het wordt elke dag erger bijna niemand wordt opgepakt of komt in aanmerking voor de kaalplukwet..Daarentegen de waxinelichthouder gooier gaat twee jaar de bak in snap jij het nog? Het volk van Nederland betaalt zich blauw. De graaicultuur moet hier verdwijnen. Evenals Brussel, wat miljarden kost, maar weinig of niets oplevert. Wie kan hiermee helpen? Met dit kabinet Rutte/ Samsom zijn we hard op weg naar een bananenrepubliek. Regering als u geloofwaardig wilt zijn doe er wat aan of stap op .  Wacht niet tot genadeloze afstraffing die er aan zit te komen bij de a.s.verkiezingen in maart.
Als de fraude in Nederland wordt aanpakt is er geen begrotingstekort meer , maar een overschot.

Nederland is een een fraudeparadijs is geworden,      ontvangen reacties: klik hier

De Nederlandse burgers zijn verdeeld in de armen die armer worden en de rijken die rijker worden. Het geld wordt uit de portemonnee van iedereen geklopt, behalve uit die van de allerrijksten. groeit de onrechtvaardigheid. Werk met behoud van uitkering, gesubsidieerde banen en vrijwilligerswerk worden normaal. Daarentegen is het aantal Nederlanders met een vermogen van minstens 1 miljoen dollar (circa 760.000 euro) ten opzichte van 2011 met 12,9 procent gestegen tot 191.000. In plaats van te snijden in wat mensen over lange tijd met zweet en kracht hebben opgebouwd, moet dit fabelkabinet naar andere perspectieven kijken, Er moeten harde actie komen tegen alle soorten van fraude, criminaliteit, witwaspraktijken, drugshandel en gesjoemel met uitkeringen. Aanpakken van corrupte  bestuursleden die op steeds grotere/brutalere schaal fraude plegen zichzelf verrijken. Ons voorstel: De belastingen op bonussen  verhogen naar 90%. Het wordt elke dag erger bijna niemand wordt opgepakt of komt in aanmerking voor de kaalplukwet..Daarentegen de waxinelichthouder gooier gaat twee jaar de bak in snap jij het nog?

Ons voorstel de gigantische salarissen van alle directeuren van o.a. goede doelen managers, bestuurderswoningcorporaties, bankdirecteuren bestuurders pensioenfondsen en alle andere graaiers te belasten met 90% boven de balkenendenorm. Misschien vertrekken ze hierdoor wel naar het buitenland om daar de boel te flessen.  Dit voorstel is veel socialer en effectiever dan wat dit kabinet wil. Het kabinet wil niet meer investeren in : de veiligheid, de zekerheid, de gelijkheid en de sociaal rechtvaardigheid van de burgers. Zij kijkt niet naar de hoeken waar het geld echt opgehaald moet worden.

Nu komt dit kinderkabinet van VVD en PVDA met hulp van D66 alles slopen.

Eigenlijk zou er een agressief tegenoffensief van de burgers moeten komen.

Graaiers blijven hun gang bijna niemand wordt opgepakt of komt in aanmerking voor de kaalplukwet


Als het gaat om fraude, bedrog, nepotisme en regelrechte misdaad , begaan door politici en ambtenaren, die zoals inmiddels gebruikelijk in Nederland er meestal zonder enige sanctie vanaf komen. Integendeel andere politieke vriendjes met net zo veel boter op hun hoofd helpen de overtreders en misdadigers nadat zij even in de luwte gehouden worden weer gauw aan een nieuwe vaak nog beter betaalde baan en de carrousel gaan weer opnieuw gaan draaien.
Daar er in ons land inmiddels zoveel mannen en vrouwen rond lopen die met gemeenschapsgeld hebben gesjoemeld is een straf opleggen ondoenlijk want als diegene die bestraft wordt gaat praten is de beerput zo groot, dat ons land binnen de kortste keren geen politici en ambtenaren voldoende meer zou overhebben.

Meer informatie:  http://eunmask.wordpress.com/2013/10/13/de-schrikbarende-corruptie-van-bestuurders-in-nederland/                     

Hieronder een klein deel van de schrikbarende lange lijst van fraudegevallen van tientallen miljarden euro’s

Editie NL   Graaiers in Europarlement

gemaakt door reporter Tom Staal van Geen Stijl, http://www.youtube.com/watch?v=VsREyUxHVOw

Sneu voor al die wel-eerlijke organisaties en de behulpzame collectanten, maar de meeste hiervan zijn helaas de grootste Maffia bendes ter wereld!
Fraude bij hulporganisatie SNV
http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2012/6/Medewerker-hulporganisatie-SNV-fraudeert-voor-tonnen-ELSEVIER340834W/
--------------------------------------------------
Greep uit kas stichting RuJu
http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2014/9/Straf-voor-greep-uit-kas-stichting-1601282W/
----------------------------------------------
Roof uit kas stichting ALS
http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2014/10/Ex-directeur-ALS-Nederland-deed-greep-in-stichtingskas-1616261W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2014-10-08|Ex-directeur_ALS_Nederland_deed_greep_in_stichtingskas
--------------------------------
Onderzoek naar fraude met EU-gelden door hulporganisaties in Derde Wereld (en)
-------------------------------------------
http://www.europa-nu.nl/id/vh1qb4qgnplq/nieuws/onderzoek_naar_fraude_met_eu_gelden_door?ctx=vg9pin61gvzs&tab=1
--------------------------------------------------------
Grove fraude met hulpfondsen Bosnië
http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/archief/article/detail/2688370/1999/08/18/Grove-fraude-met-hulpfondsen-Bosnie.dhtml
-------------------------------------------
Zwendel met ontwikkelingshulp, miljarden Euro’s ‘vermist’
http://mijn-kijk-op.infonu.nl/mens-en-samenleving/16315-zwendel-met-ontwikkelingshulp-miljarden-euros-vermist.html
-------------------------------------------------------------------------------------------
 http://eunmask.wordpress.com/2013/12/21/ontwikkelingshulp-de-grootste-volksverlakkerij-ooit-deel-2

Sneu voor al die wel-eerlijke organisaties en de behulpzame collectanten, maar de meeste hiervan zijn helaas de grootste Maffia bendes ter wereld!
Staatssecretaris van Financiën Eric Wiebes (VVD) heeft de Kamer dinsdag niet volledig geïnformeerd over mogelijke fraude met investeringen in zeeschepen.
Het Openbaar Ministerie is een onderzoek begonnen naar eventuele fraude en prijsafspraken bij bedrijven in de automatiseringsbranche.
De FIOD heeft vorige week invallen gedaan in het kader van een strafrechtelijk onderzoek naar belastingfraude, verduistering en oplichting rond een scholenstichting.
Justitie gaat een oud-wethouder van Vlissingen vervolgen wegens fraude. Hij zou woon-werkverkeer hebben gedeclareerd terwijl daar feitelijk geen sprake van was.
De Rijksrecherche onderzoekt mogelijke fraude bij grondaankopen door de Brabantse gemeente Nuenen. Het Openbaar Ministerie in Den Bosch heeft dat woensdag bekendgemaakt.
Een advocaat-generaal die belast is met fraude-onderzoeken is ontslagen omdat hij wordt verdacht van fraude en valsheid in geschrifte.
Het Openbaar Ministerie is een strafrechtelijk onderzoek begonnen naar het Culemborgse PvdA-raadslid Halim el Madkouri. Hij heeft vermoedelijk misbruik gemaakt van zijn positie bij het multiculturele instituut Forum.
Er loopt een strafrechtelijk onderzoek naar fraude bij de Rotterdamse verzekeraar HDI-Gerling Verzekeringen in Rotterdam.
Fraudeurs kunnen ongestoord hun slag slaan, omdat de pakkans klein is. Dat stelt het Openbaar Ministerie (OM) in een vertrouwelijke notitie.
Medisch specialisten denken dat de kans klein is dat fraude met declaraties ontdekt wordt. Ze zijn bovendien niet erg onder de indruk van de aanpak van fraude.

==============================================================================

Ieder jaar doneren jaarlijks bijna vierhonderdduizend Nederlanders, waaronder ondergetekende er tot voor kort een van was, bloed bij de bloedbank. Een nobel gebaar, zeker gezien het doneren van bloed in Nederland volledig op basis van vrijwilligheid gebeurt, waarbij volgens de wet geen geld ontvangen mag worden voor het gegeven bloed. Sanquin, de bloedbank-monopolist, geeft dit bloed echter niet gratis door. De afnemers, zoals ziekenhuizen, betalen tweehonderd euro per zak bloed, 32% boven het Europese gemiddelde.
Dat er kosten gemaakt worden op de bloeddonaties is heel begrijpelijk. De wervingscampagnes kosten geld, er zijn kosten voor het versturen van de oproepkaarten en al het bloed moet goed gecontroleerd worden voordat het geleverd wordt. Volgens gegevens van Sanquin zelf gaat 6% van de opbrengst naar de donoren (wervingscampagnes en dergelijke), 64% gaat naar de inzameling, bewerking en controles en maar liefst 30 % gaat naar de “ondersteunende diensten” waar o.a.
het hoger personeel onder valt.
Zo haalt Sanquin, dat zelf de huidige wet van harte ondersteunt op haar website, op de vrijwillige bloeddonaties in 2012 een omzet van maar liefst
381,1 miljoen euro en een nettowinst van 23,3 miljoen euro.

De directie krijgt intussen een tonnensalaris.

Zijn de belanghebbenden, zowel de patiënt als de donateur, daar wel mee gebaat?

Meer info:   http://eunmask.wordpress.com/2014/05/14/bestuurders-ontwikkelinsorganisaties-verdienen-miljoenen-zelfs-de-bloedbank/

Lijst met fraudegevallen
Hieronder een schrikbarende lange lijst van fraudegevallen van tientallen miljarden euro’s, gepleegd door wethouders en gemeenteambtenaren waarvan aangifte is gedaan maar door het OM van minister Opstelten niet tegen opgetreden wordt omdat alle aangiftes door het Openbaar Ministerie niet ontvankelijk zijn verklaard.
03.03.2014 Onderzoek van CBS bevestigt grote boekhoudfraude bij gemeenten en provincies in begrotingen 2014 Onderzoeksrapport van Centraal Bureau voor de Statistiek van 28 februari 2014 bevestigt uitkomsten van onderzoeksrapport van drs.L.W.Verhoef, registeraccountant, van 29 oktober 2013 over grote boekhoudfraude bij gemeenten en provincies
--------------------------------------------------------------------------------
26.02.2014 Ambtenaren erkennen boekhoudfraude bij gemeente Nieuwegein, elke actie blijft uit Gemeenteraad van Nieuwegein laat eerlijke ambtenaren behoorlijk in de kou staan en komt niet in actie na onthullingen over grote boekhoudfraude
--------------------------------------------------------------------------------
19.02.2014 Gemeentebestuur van Nieuwegein spreekt malversaties in jaarrekeningen en begroting niet tegen
--------------------------------------------------------------------------------
17.02.2014 Gemeente Nieuwegein erkent boekhoudfraude in jaarrekeningen en begroting van 90 miljoen euro
--------------------------------------------------------------------------------
12.02.2014 Schrikbarende tekorten in afgelopen jaren bij meeste gemeenten zonder aandacht van gemeenteraden hiervoor
--------------------------------------------------------------------------------
04.02.2014 Met de gemeenteraadsverkiezingen in zicht: Schrikbarend tekort aan aandacht voor boekhoudfraudes bij gemeenten
--------------------------------------------------------------------------------
04.12.2013 Boekhoudfraude bij provincie Noord-Holland opgelopen naar 550 miljoen euro
--------------------------------------------------------------------------------
29.10.2013 Gemeente- en provinciebesturen maskeren en verzwijgen grote tekorten in Begrotingen 2014 van 3,5 à 4 miljard euro Verzwegen tekorten in Begrotingen 2014 van gemeenten en provincies gaan grote problemen geven voor de instandhouding en uitvoering van het Herfstaccoord van de Regering vanwege doorwerking in EMU-saldo
--------------------------------------------------------------------------------
17.10.2013 Verzwegen tekorten in begrotingen 2014 van gemeenten en provincies geven grote problemen voor Regeeraccoord vanwege doorwerking in EMU-saldo Begrotingen 2014 grote gemeenten zwaar misleidend Verzwegen tekorten in begrotingen 2014 vijf grootste gemeenten van 437 miljoen (ruim 0,4 miljard) euro
--------------------------------------------------------------------------------
05.07.2013 Omvangrijke boekhoudfraude bij Drentse gemeenten Boekhoudfraude bij Drentse gemeenten opgelopen naar tezamen 290 miljoen euro
--------------------------------------------------------------------------------
25.06.2013 Omvangrijke boekhoudfraude bij Brabantse gemeenten Boekhoudfraude bij grote Brabantse gemeenten opgelopen naar tezamen 1.005 miljoen euro
--------------------------------------------------------------------------------
17.06.2013 Spectaculaire boekhoudfraude in jaarrekeningen 2012 van drie grootste gemeenten Boekhoudfraude bij drie grootste gemeenten in jaarrekeningen 2012 van tezamen 385 miljoen euro
--------------------------------------------------------------------------------
14.02.2013 Boekhoudfraude bij gemeenten en provincies maakt slachtoffers!
--------------------------------------------------------------------------------

Meer fraude gevallen:

Onvoorstelbare lange  Lijst met fraudegevallen  klik hier!