MOPPEN

 

INDEX-HOME

 

Reactieformulier

FLAUWEKUL

VROME PLAATJES

MUZIEK

LEUKE TIPS

OuweTaaie

De blauwe vinkjes op WhatsApp zijn weer uit te zetten. Iedereen kan weer opgelucht ademhalen, want de gehate leesbevestiging kan in de nieuwe versie inderdaad uit. We hebben het vast uitgeprobeerd, en hier is hoe je de blauwe vinkjes uit kunt zetten.

Het uitzetten van de leesbevestiging kan via de website van WhatsApp, en het werkt voorlopig alleen nog op Android. De officiŽle update komt later in de Play Store te staan.
Als je echt niet kunt wachten laten we je hier zien hoe je de blauwe vinkjes op WhatsApp uitzet.

Hoe zet ik de blauwe vinkjes uit?

Ga op je telefoon naar www.WhatsApp.com/Android. Ga niet naar WhatsApp.com, want dan wordt je doorgestuurd naar de Play Store.
Hier kun je het .apk-bestand downloaden van WhatsApp. Daarmee heb je de nieuwste versie van WhatsApp, die je vanuit de browser zelf kunt installeren.
Als je het bestand geÔnstalleerd hebt, open je WhatsApp. Ga vervolgens via het menu naar Instellingen.

 

 

 

Onderaan zie je 'Read receipts' staan (de nieuwe versie is hier nog niet vertaald). Als je dit vinkje uitzet, zien anderen niet meer of je een bericht gelezen hebt.

 

 

 

 

 

Let op: als je dit doet kun je zelf ook niet meer zien wanneer ontvangers jouw berichten hebben gelezen. Maar hey, we respecteren allemaal elkaars privacy, nietwaar?